Ispektorët komunalë i kanë inspektuar marktetet në qytetin e Malishevës

Ispektorët komunalë i kanë inspektuar marktetet në qytetin e Malishevës

Ispektorët komunal në Malishevë, në kuadër të punës dhe aktiviteteve të përditshme, edhe sot, të shoqëruar edhe nga drejtoresha e Drejtorisë së Inspektoratit, Besartë Kryeziu-Ramaj, i kanë inspektuar marktetet në qytetin e Malishevës, për zbatimin e masave në përgjithësi, dhe në veçanti për ndarjet e produkteve ushqimore në rafte dhe afatin e skadimit. Gjatë injektimeve të realizuara, është vërejtur se marktet i zbatojnë masat në përgjithësi, përfshi edhe produktet ushqimore, të cilat janë të ndara sipas përbërjes, duke i ndarë ato me përbërje bimore dhe ushqimet tjera dhe nuk është hasur në parregullsi. Po ashtu edhe masat anti-covid  zbatohen dhe marketet janë të pajisura me dezinfektues dhe maska.Pavarësisht kësaj, drejtoresha e Drejtorisë së Inspektoratit në Komunën e Malishevës, Besartë Kryeziu-Ramaj, apelon tek qytetarët, të cilët hasin në parregullsi gjatë blerjeve në markete dhe dyqane, që ti njoftojnë inspektorët komunal, në mënyrë që cilësia në shërbime të jetë në nivelin më të mirë të mundshëm, pasi mbrojtja e shëndetit të qytetarëve është mbi të gjitha.

Kontrolloni gjithashtu

Covid

Nuk ka vdekur asnjë i infektuar me virusin korona, janë paraqitur 16 raste të reja, janë shëruar 35 të infektuar

Ministria e Shëndetësisë, duke u mbështetur në të dhënat zyrtare të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë …