KEK
Fillimi / Lajmet / Jeta në Izrael i është kthyer normalitetit pas masave të ndërmarra antikovid
Izraeli e falëndëron Kosovën pasi mori vendim që të radhitet krah shteteve që e luftojnë antisemitizmin

Jeta në Izrael i është kthyer normalitetit pas masave të ndërmarra antikovid

Autoritetet izraelite kanë njoftuar jeta do t’i kthehet normalitetit pas masave të ndërmarra antikovid. Ato kanë njoftuar se pas fushatës së gjerë të vaksinimit kundër koronavirusit, ku janë vaksinuar 54 për qind e popullsisë, është marrë vendim që vendosja e maskës të mos jetë mëe obligueshme në vende publike ndërsa në vende të mbyllura do të duhet të mbahet edhe për një kohë. Ministria e Edukimit ka thënë se tani pas kthimit të të gjithë fëmijëve nëpër shkolla, këto institucione duhet të inkurajojnë mbajtjen e higjienës personale, ventilimin e klasave dhe mbajtjen e distancës fizike, sa më shumë që është e mundur gjatë pushimeve mes orëve të mësimit.

Kontrolloni gjithashtu

Donjet Bislimi: Është padrejtësi për Kosovën që në krye të ministrisë së Punëve të Jashtme të jetë Donika Schwarz

Donjet Bislimi: Është padrejtësi për Kosovën që në krye të ministrisë së Punëve të Jashtme të jetë Donika Schwarz

Donjet Bislimi nga PDK ka thënë se është padrejtësi për Kosovën që në krye të ...