Kastriot Myftaraj

Kastriot Myftaraj thërret Amerikën ta shkatërrojë me bombë atomike Meken dhe Medinën

Gazetari dhe analisti, Kastriot Myftaraj ka dhënë një zgjidhje të problemit me ISIS-in, madje atë ia ka preferuar edhe Amerikës. Sipas tij, problemi zgjidhet duke goditur botën islamike, duke thënë se “të godasësh Mekën e Medinën është njëlloj siç u godit Hiroshima dhe Nagasaki”. Problemi i botës me Islamin zgjidhet duke u bërë Meka “Hiroshima” dhe Medina“Nagasaki”. Në thelb, problemi që ka bota sot me terrorizmin islamik është i njëjtë me problemin që kishte SHBA me militarizmin japonez në fund të Luftës së Dytë Botërore. Atëherë, japonezët kishin bindjen se Perandori ishte Arahitogami, domethënë hyjni i mishëruar si njeri. Ky status hyjnor i tij ishte sanksionuar edhe në Kushtetutën e Japonisë.  Duhet të zhduket nga faqja e dheut Qabeja, së bashku me Gurin e Zi, simbolin e pranisë së Allahut në botë, si dhe varrin e Muhamedit. Hexhazi, pjesa e Gadishullit Arabik ku gjenden Meka dhe Medina duhet të shpallet zonë e ndaluar dhe as Arabisë Saudite nuk duhet t’ i lejohet që të ushtrojë sovranitetin shtetëror atje. Me këtë zhduket Islami si religjion…(Tetova Sot)

Kontrolloni gjithashtu

Ejup Maqedonci: Serbia me qasjen e saj hegjemoniste dhe agresive karshi Kosovës do të bëjë që tensionet të vazhdojnë

Ministri i Mbrojtjes së Kosovës, Ejup Maqedonci, dje pas bllokimit në kufi me Serbinë të …