mbpzhr 2018
MIT
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Lajmet / Koalicioni AAK-PSD thonë se janë renditur të parët sipas një sondazhi ndërkombëtar, të paidentifikuar
Koalicioni AAK-PSD thonë se janë renditur të parët sipas një sondazhi ndërkombëtar, të paidentifikuar

Koalicioni AAK-PSD thonë se janë renditur të parët sipas një sondazhi ndërkombëtar, të paidentifikuar

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka thënë se bashkë me Partinë Socialdemokrate sipas një sondazhi ndërkombëtar, por pa e treguar se kush, kanë dalë të parët. “Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës njofton mbështetësit, anëtarët dhe opinionin se, sipas sondazhit të fundit, të realizuar nga një kompani kredibile ndërkombëtare, koalicioni AAK-PSD tashmë renditet i pari, me 24.3% mbështetje nga qytetarët. AAK është përpara subjektit të dytë me një diferencë prej 1.2%”. AAK ka falënderuar të gjithë mbështetësit dhe qytetarët e Kosovës në përgjithësi, që sipas tyre në numër gjithnjë e më të madh po i besojnë vizionit të AAK-PSD për Kosovën 100% shtet.“Koalicioni AAK-PSD, me kandidatin për Kryeministër Ramush Haradinajn, po shkon 100% drejt fitores”, thuhet në njoftimin e këtij koalicioni parazgjedhor.

Kontrolloni gjithashtu

David Phillips: Prioritetet dhe pozicionimi i Shqipërisë duhet të përqendrohet në forcimin e lidhjeve me ato vende ku jetojnë shqiptarët

Phillips: Prioriteti i Shqipërisë duhet të përqendrohet në forcimin e lidhjeve me ato vende ku jetojnë shqiptarët

Krijimi i të ashtuquajturit  “Shengenit ballkanik” mori një goditje kur Mali i Zi bëri të ...