KEK
Fillimi / Lajmet / Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se të gjitha qendrat e votimit janë hapur me kohë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se të gjitha qendrat e votimit janë hapur me kohë

Duke folur për procesin zgjedhor që po mbahen në komunës e Besjanës dhe Mitrovicës së Veriut, zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valmir Elezi ka thënë se të gjitha qendrat e votimit janë hapur në kohën e planifikuar dhe të përcaktuar me ligj. Ai kërkoi nga të gjithë qytetarët mer të drejt vote që gjatë votimit të zbatojnë të gjitha masat  mbrojtëse sipas rekomandimeve të institucioneve shëndetësore. Në komunën e Besjanës, numri i qytetarëve me të drejtë vote është 87 mijë e 381, ndërsa numri i qendrave të votimit është 45 me gjithsej 115 vendvotime. Në komunën e Mitrovicës së Veriut, numri i qytetarëve me të drejtë vote është 23 mijë e 313, ndërsa numri i qendrave të votimit është 7 me gjithsej 27 vendvotime.

Kontrolloni gjithashtu

Mbi 96 milionë persona në gjithë botën janë infektuar nga COVID-19, ndërsa rreth 68 milionë të tjerë janë shëruar

Mbi 96 milionë persona në gjithë botën janë infektuar nga COVID-19, ndërsa rreth 68 milionë të tjerë janë shëruar

Rreth 69 milionë persona janë shëruar nga COVID-19 në gjithë botën, derisa mbi 96 milionë ...