Komuna e Hanit të Elezit po zhvillon punimet në realizimin e projektit “Shtrimi me kubëza betoni në zonat rurale dhe urbane”

Komuna e Hanit të Elezit po zhvillon punimet në realizimin e projektit “Shtrimi me kubëza betoni në zonat rurale dhe urbane”.

Aktualisht nga ky projekt kanë përfituar banorët nga Lagjet në fshatin Gorancë, fshatin Seqishtë, fshatin Paldenicë, Lagjen Rana si dhe në rrugën “Imer Vila”.

Deri në përfundimin e plotë të këtij projekti janë planifikuar mjete në shumë prej 80.016,25 euro.

May be an image of road

Kontrolloni gjithashtu

Fillojnë Korrje-shirjet në komunën e Rahovecit, formohet Komisioni Komunal   

Me vendim të kryetarit të komunës së Rahovecit Smajl Latifi, është formuar komisioni për të …