Albin Kurti

Kryeministri, Albin Kurti, foli sot në Këshillin e Atlantikut, ku po diskutohen prioritetet e politikës së brendshme dhe të jashtme të Kosovës

Kryeministri,  Albin Kurti foli sot në Këshillin e Atlantikut, ku po diskutohen prioritetet e politikës së brendshme dhe të jashtme të Kosovës, si dhe agjenda për arritjen e tyre. Kurti ka renditur sukseset e arritura të Kosovës në raport me sigurinë dhe paqenë në rajon e botë. Kemi mirëpritur dhe strehuar shumë persona nga Afganistani. FSK ka marrë pjesë në disa misione ndërkombëtare paqeruajtëse”. Ai ka përmendur edhe rreshtimin e Kosovës krahë demokracive perëndimore për agresionin e Rusisë, derisa ka përmendur edhe raportet e mira të Serbisë me Rusinë. Albin Kurti  pret që BE-ja ta pranojë statusin e Kosovës si vend kandidat.

Kontrolloni gjithashtu

Besnik Tahiri

Besnik Tahiri: AAK-ja e shqetësuar me qasjen injoruese të BE-së ndaj Kosovës e trajtimin joserioz të kërkesës për lëvizje të lirë

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri ka folur për çështjen e mos liberalizimit …