Ramush Haradinaj

Kryeministri Haradinaj ka kërkuar nga kryetari Thaçi të nis konsultimet për caktimin e datës për zgjedhje të parakohshme

Kryeministri në dorëheqje, Ramush Haradinaj ka kërkuar nga kryetari i vendit, Hashim Thaçi që të nis konsultimet me drejtuesit e partive politika për caktimin e datës për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme. “Pas kësaj dorëheqjeje MANDATIN IA KTHEJ POPULLIT. Sovrani të vendosë për udhëheqjen e ardhshme me zgjedhje të lira dhe demokratike. I drejtohem Presidentit që në afatin kushtetues të kryejë konsultimet me partitë politike dhe t’i shpallë zgjedhjet e parakohshme. Qeveria e vendit vazhdon të kryejë funksionet e veta pa lejuar vakuum qeveritar deri në Qeverinë e re të dalur nga zgjedhjet e lira dhe demokratike. Menjëherë do t’i drejtohem me shkresa zyrtare për dorëheqjen e parevokueshme institucioneve të vendit dhe udhëheqësve të koalicionit qeverisës. Do t’i shërbej me besnikëri, gjithë jetën, POPULLIT, ATDHEUT DHE SHTETIT TIM KOSOVËS!, ka thënë në mes tjerash, kryeministri në dorëheqje, Ramush Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Andin Hoti: Serbia nuk po e zbaton deklaratën për personat e pagjetur, të nënshkruar me 2 maj të vitit të kaluar, në Bruksel

Kryetari i Komisionit Qeveritar për Personat e Zhdukur, Andin Ukshin  Hoti deklaroi se Serbia nuk po …