akp deri me 5 maj
valamobile
Airport Adem Jashari
MIT
mbpzhr 2018
kek
Fillimi / Lajmet / Kryeministri Haradinaj thotë se Qeveria, thellësisht e interesuar për tërheqjen e investimeve amerikane
Kryeministri Haradinaj thotë se Qeveria, thellësisht e interesuar për tërheqjen e investimeve amerikane

Kryeministri Haradinaj thotë se Qeveria, thellësisht e interesuar për tërheqjen e investimeve amerikane

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pritur në takim një delegacion të bizneseve amerikane, të cilët kanë shprehur interesim për të investuar në sektorë të ndryshëm në vendin tonë. Haradinaj ka thënë se Qeveria e drejtuar nga ai është thellësisht e interesuar për tërheqjen e investimeve amerikane, “Me një legjislacion të avancuar për të bërit biznes dhe thellimin e reformave fiskale, Kosova është shndërruar në destinacion atraktiv dhe në treg të hapur me një ofertë të mirë për investitorët. Në një bashkëbisedim të hapur, delegacionin e bizneseve amerikane, të interesuar për investime në sektorë të ndryshëm në Kosovë dhe promovimin e mundësive që ofron vendi ynë, e njoftova për ndërtimin e infrastrukturës moderne në vend dhe fuqizimin e sundimit të ligjit si garancë për mbrojtjen e kapitalit të investitorëve. Qeveria, thellësisht e interesuar për tërheqjen e investimeve amerikane, ka krijuar Zonën e Veçantë Ekonomike Amerikane në Gjakovë, si dëshmi e orientimit të saj ekonomik”, ka shkruar Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Në Institutin Albanologjik të Prishtinës mbahet Akademi në 30 vjetorin e Konferencës së parë të OMLK-LPK-së

Në Institutin Albanologjik të Prishtinës u mbajt Akademi në 30-vjetorin e Konferencës së parë të OMLK-LPK-së

Shoqëria “Lëvizja” ka organizuar sot në Institutin Albanologjik të Prishtinës Akademi jubilare me rastin e ...