Kryeministri Kurti premton 200 milionë euro investime për të përmirësuar infrastrukturën e futbollit në Kosovë

Kryeministri, Albin Kurti është zotuar se Qeveria e tij do t’i investoj  200 milionë euro për të përmirësuar infrastrukturën e futbollit në Kosovë. Ai ka thënë se është i vendosur për të bërë transformim rrënjësor të infrastrukturës së futbollit. “Jemi të vendosur, stadiumet po bëhen. Me këtë vëllim, buxhet e seriozitet nuk është trajtuar asnjëherë futbolli. Vlera totale e investimeve tona në infrastrukturën e futbollit është afër 200 milionë euro. Gjatë këtij viti nisim procedurat për stadiumin nacional të Kosovës. Plani ynë pesë vjeçar për infrastrukturën e futbollit është dakordim mes qeverisë, komunave dhe Federatës së Futbollit. I njëjti i është prezantuar edhe FIFA-s dhe UEFA-së dhe mbështetet nga ta”, ka shkruar kryemionistri, Albin Kurti në Facebook.

Kontrolloni gjithashtu

Ramush Haradinaj

Ramush Haradinaj: Mospërfshirja e Kosovës në votimin e Këshillit të Ministrave, një dështim i madh

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka kritikuar ashpër kryeministrim Albin Kurti lidhur me mospërfshirjen e …