Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti shpalli fitoren në shumicën e komunave shqiptare

Kryetari i BDI-së Ahmeti sot merr pjesë në inaugurimin e Sheshit të dëshmorëve në fshatin Matejç

Kryetari i BDI-së Ahmeti sot merr pjesë në inaugurimin e Sheshit të dëshmorëve në fshatin Matejç

Me  30.07.2021, kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim z. Ali Ahmeti i shoqëruar nga ministra, deputet si dhe funskionarë tjerë, do të marrë pjesë në inaugurimin e “Sheshit të dëshmorëve” në fshatin Matejç të komunës së Likovës. Manifestimi do të mbahet në qendër të fshatit Matejç, me fillim në ora 20.30 minuta.

Kontrolloni gjithashtu

  Festivali i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më 21 korrik 2024

Festivalii i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më …