KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Ramosaj, me rastin e festës së Kurban Bajramit i ka uruat të gjithë besimtarët e besimit Islam
Bashkim Ramosaj

Kryetari Ramosaj, me rastin e festës së Kurban Bajramit i ka uruat të gjithë besimtarët e besimit Islam

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, me rastin e festës së Kurban Bajramit i ka uruat të gjithë besimtarët e besimit Islam, ai ndër të tjera ka thënë: Të dashur bashkëqytetar të besimit Islam, me Fat Festa e Kurbanit Bajramit, uroj që kjo festë të ju sjellë begati dhe harmoni në familjet e juaja, solidaritet dhe dashuri ndaj njëri – tjetrit, i lutemi zotit që festat tjera, si popull dhe si besimtarë ti festojmë në rrethana tjera!

Me Fat Kurban Bajrami!

Kontrolloni gjithashtu

Takimi konsultativ i Këshillit të Drejtorëve në Komunën e Deçanit

Kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, udhëhoqi takimin konsultativ të Këshillit të Drejtorëve, ku ...