MIT KS
Fillimi / Lajmet / Kryetari serb, Aleksandër Vuçiq thotë se Nju Jorku është kështjellë e forcave shqiptare
Vuçiq: Aktualisht nuk ka kurrfarë dialogu me Kosovën por as ide apo zgjidhje për të cilët po diskutohet

Kryetari serb, Aleksandër Vuçiq thotë se Nju Jorku është kështjellë e forcave shqiptare

Kryetari serb, Aleksandër Vuçiq tha sot se Amerika është e interesuar për ta  zgjidhur nyjën e Kosovës dhe dëshiron që ajo të mos qëndrojë si konflikt i ngrirë Vuçiq, ndërsa  përfaqësuesit e Prishtinës po luftojnë për çështje të veta dhe nga këndvështrimi i tyre. “Serbia po lufton për pozicionin e saj. Të gjithë kanë interesat e veta, disa janë më afër nesh, disa janë diametralisht të largët. Ne luftojmë për veten tonë dhe njerëzit tanë – tha Vuçiq, duke shtuar se takimi me të gjithë përfaqësuesit e secilit vend është i rëndësishëm. Ai theksoi se Nju Jork ishte kështjella e forcave shqiptare. “Forca e tyre është e madhe këtu, por ato nuk po shkojnë aq lehtë siç e kishin planifikuar dhe është detyra jonë të i’a vështirësojmë”, shtoi Vuçiq.

Kontrolloni gjithashtu

Haradinaj: Martirët e masakrës së Lybeniqit, që u shndërruan në gurë themeltar të lirisë së vendit tonë

Ramush Haradinaj: Martirët e masakrës së Lybeniqit u shndërruan në gurë themeltar të lirisë së vendit tonë

Në përvjetorin e masakrës së Lybeniqit, kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ...