KEK
Fillimi / Lajmet / Kryetarja e Listës së Bashkimit Socialdemokrat, Duda Bala e ka publikuar listën e kandidatëve për deputetë
Duda Balje

Kryetarja e Listës së Bashkimit Socialdemokrat, Duda Bala e ka publikuar listën e kandidatëve për deputetë

Kryetarja e Listës së Bashkimit Socialdemokrat, Duda Bala e ka publikuar listën e kandidatëve për deputetë nga subjekti politik që ajo e përfaqëson. Në njoftimin e saj lidhur me listën e 25 kandidatëve për deputetët, Balje thotë se subjekti politik që ajo udhëheq ka të rinj e njerëz me eksperiencë. “Lista e Bashkimit Social Demokratik është e gatshme, e shënuar nga të rinj të arsimuar, dhe në fillim, mes dhe në fund të një përvoje që drejton energjinë drejt suksesit. Partia jonë SDU si një entitet i ri politik, për një periudhë më pak se një vit ka bërë kaq shumë gjëra të mira për të cilat jemi shumë krenarë. Ajo  ka shkruar edhe për planet e së ardhmes, duke theksuar se planifikojnë të ndërtojnë shtëpi për familjet e rrezikuara financiarisht, rindërtimin e ndërtesave ekzistuese të shtëpive të vjetra.

Kontrolloni gjithashtu

Partitë opozitare vazhdojnë të kërkojnë zgjedhje të parakohshme në Kosovë

Demokracia në Veprim kërkon të hetohen dyshimet për falsifikim me vota të kandidatëve për deputetë

Organizata “Demokracia në Veprim” ( DnV) ka kërkuar që të hetohen dyshimet për falsifikim me ...