Kurti

Ismet Kryeziu: Kryeministri Kurti ka sakrifikuar qëndrimet e tij politike rreth dialogut me Serbinë për pushtet

Drejtori i Institutit të Kosovës për Demokraci, Ismet Kryeziu ka vlerësuar se kryeministri, Albin Kurti, për hir të pushtetit, ka sakrifikuar qëndrimet e tij politike rreth dialogut me Serbinë. Gjatë intervistës për Nacionalen, drejtori i KDI-së, Ismet Kryeziu ka shtuar më tutje shefi i Qeverisë së Kosovës, Albin Kurti, pranimin e planit të Bashkimin Evropian e ka bërë për të qëndruar ende në pushtet. Ndërsa duke folur për takimin e fundit, mikpritës i të cilit ishte ambasada amerikane, ai ka thënë se ishte një takim i karakterit jo formal, i lirë, pa ndonjë temë ose format diskutimi për ndonjë temë. Një takim dhe mikpritje në shenjë falënderimi për pjesëmarrjen në takimin paraprak.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Komunitetet janë pasuri për Kosovën, i dimë sfidat që ekzistojnë për bashkëqytetarët tonë romë, ashkali dhe egjiptianë

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon dhe përçmon opozitën për zgjedhjet e ardhshme

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon opozitën për zgjedhjet e ardhshme. …