KUÇI TAKON KRYETARIN E BASHKËSISË ISLAME PËR DEÇAN DHE JUNIK Z.RASIM BYTYQI

Kryetari i komunës së Junikut z. Agron Kuçi priti në takim kryetarin e Bashkësisë Islame për Deçan dhe Junik z.Rasim Bytyqi dhe Imamin z.Esat Qestaj të cilin e njoftoj me zhvillimet në komunën e Junikut dhe shprehi gatishmërinë në përkrahje të xhamive lokale në përmirësim të infrastrukturës për shërbime sa më të mira për komunitetin.

Kryetari Kuçi dhe z.Bytyqi u dakorduan për avancim të bashkëpunimit të mëtutjeshëm.

Kontrolloni gjithashtu

Fillojnë Korrje-shirjet në komunën e Rahovecit, formohet Komisioni Komunal   

Me vendim të kryetarit të komunës së Rahovecit Smajl Latifi, është formuar komisioni për të …