KEK
Fillimi / Lajmet / Lëvizja për Bashkim mbajti Kuvendin e nëntë zgjedhor
Lëvizja për Bashkim

Lëvizja për Bashkim mbajti Kuvendin e nëntë zgjedhor

Lëvizja për Bashkim mbajti kuvendin e nëntë zgjedhor. Gjatë mbledhjes, kryesisht u diskutua për Programin Politik dhe Statutin e Lëvizjes për Bashkim si dhe rolin dhe rëndësinë e platformës së saj për situatën në të cilën gjendet Kosova. Në Kuvendin e nëntë zgjedhor, u zgjodhën edhe organet drejtuese të saj për mandat katër vjeçar, kryetari Valon Murati dhe Këshilli Drejtues prej 32 anëtarëve, nga i cili mandej do të zgjidhet kryesia e Lëvizjes për Bashkim.

Kontrolloni gjithashtu

Myftiu i Kosovës, Naim Tërnava, ka pritur sot në takim komandantin e KFOR-it, gjeneralmajorin Franco Federici

Myftiu i Kosovës, Naim Tërnava, ka pritur sot në takim komandantin e KFOR-it, gjeneralmajorin Franco Federici

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim Tërnava, ka pritur sot në takim komandantin ...