KEK
Fillimi / Lajmet / Limaj: Qeveria Kurti ka rrezikuar rrëzimin që nga fillimi, jemi në këtë gjendje sepse nuk është treguar lidership
Limaj: Qeveria Kurti ka rrezikuar rrëzimin që nga fillimi, jemi në këtë gjendje sepse nuk është treguar lidership

Limaj: Qeveria Kurti ka rrezikuar rrëzimin që nga fillimi, jemi në këtë gjendje sepse nuk është treguar lidership

Limaj: Qeveria Kurti ka rrezikuar rrëzimin që nga fillimi, jemi në këtë gjendje sepse nuk është treguar lidership. Qeveria Kurti ka rrezikuar rrëzimin që nga fillimi, jemi në këtë gjendje sepse nuk është treguar lidership. Deputeti i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj ka thënë se Qeveria Kurti që nga fillimi i formimit të saj ka rrezikuar të rrëzohet me veprimet të cilat i ka bërë. Limaj tha se gjendja politike është e tillë për shkak se qeveria nuk ka treguar lidership, për çka tha se përgjegjësia i bie kryeministrit, Albin Kurti. “Qeveria e Kosovës çdo ditë e ka provokuar veten me u rrëzu. Nuk ka vend në botë që e rrëzon qeverinë në situatë të tillë. Veç nuk ka asnjë Qeveri në botë që e rrëzon veten në situatë të tillë”, tha Limaj. Ai bëri apel për ministrat derisa janë në detyrë që të kryejnë punën e tyre, duke ndihmuar komunat e prekura nga coronavirusi (COVID-19). “Ne sot jemi këtu miq, sepse nuk është treguar lidership, dhe na kanë sjell në këtë gjendje. Institucionet do të jenë në funksion edhe në këtë gjendje në të cilën jemi me pandeminë. Apeli im është që ministrat që janë në detyrat e tyre të fokusohen në komunat që kanë më shumë nevojë, ka kërkesa, ka nevojë, të ndihmohet më shumë në këtë kohë”, tha  Fatmir  Limaj.

 

Kontrolloni gjithashtu

Ministri Kuçi: Hekurudha nga Fushë Kosova në drejtim të Maqedonisë, sipas kritereve të Bashkimit Evropian

Ministri Kuçi: Hekurudha nga Fushë Kosova në drejtim të Maqedonisë, sipas kritereve të Bashkimit Evropian

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, ka vizituar punishten në Stacionin Hekurudhor në Miradi. ...