Shpëtim Zeqir Robaj (15.10.1957 - 30.9.1998)

Mbahet Akademinë përkujtimore në shënim dhe nderim të 25 vjetorit të rënies së dëshmorit të Kombit, Ass.Dr. Shpëtim Robaj

Mbahet Akademinë përkujtimore në shënim dhe nderim  të 25 vjetorit të rënies së dëshmorit të Kombit, Ass.Dr. Shpëtim Robaj. Akademia përkujtimore mbahet me datën 30 shtator 2023, ora 12:00 në Amfiteatrin e Qendrës së Telemjekësisë Kombëtare të Kosovës të organizuar nga:

– Fakulteti i Mjekësisë

– Qendra Klinike Universitare e Kosovës

– Klinika e Anesteziologjisë dhe Mjekimit Intensiv

– Shoqata e Anesteziologëve dhe Intensivistëve të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Në 25 vjetorin e përjetësimit mbahen homazhe për dëshmorët: Hyzri Talla, Afrim Maliqi dhe Ilir Durmishi

Me rastin e 25 vjetorit të rënies për Liri të Heroit të Kombit HYZRI TALLA …