Mbahet ushtrimi Fushor “Kampi Veror 2016”, në poligonin ushtarak në Krivollak të Maqedonisë

Mbahet ushtrimi Fushor “Kampi Veror 2016”, në poligonin ushtarak në Krivollak të Maqedonisë

Sot mbahet ushtrimi Fushor “Kampi Veror 2016”, në poligonin ushtarak në Krivollak të Maqedonisë, ku janë prezent kadetët e FSK-së dhe kadetët e shteteve tjera. FSK-ja edhe më parë ka mbajtur ushtrime të tilla në këtë kamp. Ushtrimin fushorë në Maqedoni do ta ndjekin për së afërmi personalitete shtetërore dhe ushtarake nga shtetet pjesëmarrëse.

Kontrolloni gjithashtu

Ramush Haradinaj: AAK po rritet në Gjermani, jemi bashkë në përkushtimin tonë për ta orientuar vendin drejt zhvillimit

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka theksuar rëndësinë e bashkatdhetarëve në çdo proces për të …