Më 3 prill 2024 mbahen homazhe për Dëshmorët e Kombit: Arton Mehmetaj dhe Halit Coka

Më 3 prill 2024, ditë e mërkurë, ora 11:00, mbahen homazhe për Dëshmorët e Kombit: Arton Mehmetaj dhe Halit Coka

Për të nderuar kujtimin e tyre dhe për të përjetuar bashkë historinë e lavdishme të luftës për liri dhe pavarësi, ju ftojmë të merrni pjesë në homazhet që do të organizohen në Kompleksin Memorial ,,Dëshmorët e Kombit” në Gllogjan.

Pjesëmarrja juaj do të jetë një shprehje e respektit për gjakun e Dëshmorëve dhe për kontributin e tyre në luftën e drejtë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Ministria e Punëve të Jashtme dhe ajo e Brendshme kërkojnë nga bashkatdhetarët të evitojnë me çdo kusht rrugëtimin nëpër Serbi

Ministria e Punëve të Jashtme dhe ajo  Punëve të Brendshme njoftojnë se pas situatës së …