Ministri Ejup Maqedonci, vlerëson ndihmën e ISG-së për mbrojtjen kibernetike në Kosovë

Ministri i Mbrojtjes, Ejup Maqedonci, ka vlerësuar ndihmën e Institutit Amerikan për Qeverisje në Sektorin e Sigurisë (ISG) gjatë një takimi të veçantë, ku u takua me ekipin e tyre. Ai ka theksuar se ISG ka ofruar këshillim profesional të rëndësishëm për Ministrinë e Mbrojtjes dhe Forcën e Sigurisë të Kosovës në fushën e mbrojtjes kibernetike. “Me këtë rast, i falënderova dhe shpreha mirënjohjen time të thellë për angazhimin e tyre dyvjeçar dhe bashkëpunimin e ngushtë me ekspertët tanë për krijimin e Strategjisë dhe Politikave të Mbrojtjes Kibernetike që ndërlidhen me strukturën dhe funksionimin e Ministrisë së Mbrojtjes dhe FSK-së në aspektin e sigurisë kibernetike”, ka thënë Maqedonci.

Kontrolloni gjithashtu

Faton Klinaku: Arrestimi i luftëtarit të lirisë, Dritan Goxhaj është bërë për t’i frikësuar njerëzit që e kundërshtojnë një gjykatë politike

Faton Klinaku, ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e Kosovës nuk mund të quhet ndërmarrje e përbashkët kriminale

Faton Klinaku, ushtrues detyre i kryetarit të OVL-UÇK-së, ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e Kosovës …