Burim Ramadani

Burim Ramadani vlerëson lartë praninë e Kosovës në Samitin e NATO-s

Ish-kreu i AKI-së, Burim Ramadani ka deklaruar  se prania e Kosovës në suaza të Samitit të NATO-s është një simbolikë e rëndësishme, duke  shprehur keqardhje për mungesën e avancimit në përmbajtjen e raporteve Kosovë-NATO, në një kohë kur kjo është e domosdoshme. Angazhimet e reja operacionale Kosovë-NATO janë të mundshme dhe të argumentueshme, nëse Kosova do të kishte një Platformë Nacionale të fortë për komunikim me NATO-n. Ai gjithashtu ka shtuar se në komunikimin me Stafin Ndërkombëtar në NATO, Kosova duhet të paraqitet me profesionalizëm, ndërsa në bashkëpunimin me shtetet kryesore të NATO-s, veçanërisht SHBA-në, duhet të ketë një qasje strategjike të qartë. Komunikimi me NATO-n nuk duhet të jetë lojë taktike, por kërkon një nivel të lartë profesionalizmi dhe orientim të qartë strategjik.

 

Kontrolloni gjithashtu

Faton Klinaku: Arrestimi i luftëtarit të lirisë, Dritan Goxhaj është bërë për t’i frikësuar njerëzit që e kundërshtojnë një gjykatë politike

Faton Klinaku, ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e Kosovës nuk mund të quhet ndërmarrje e përbashkët kriminale

Faton Klinaku, ushtrues detyre i kryetarit të OVL-UÇK-së, ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e Kosovës …