MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Ministri i Arsimit, Shyqyri Bytyçi, ende në detyrë, vazhdon luftën me të gjithë por vazhdimisht i mundur
Ministri në detyrë i Arsimit, Shyqiri Bytyqi thotë se rezultatet e PISA-s nuk janë ato që kanë pritur

Ministri i Arsimit, Shyqyri Bytyçi, ende në detyrë, vazhdon luftën me të gjithë por vazhdimisht i mundur

Dy vjet të qeverisjes së Ministrit të Arsimit, Shyqyri Bytyçi  me shtatë zëvendës-ministra e dhjetëra këshilltarë, janë vite që kanë thelluar degradimin e arsimit, po thuajse në të gjitha segmentet. I pafuqishëm ndaj veprimeve agresive të SBASHK-ut, ku u detyra t’ia plotësojë të gjitha kërkesat, i pa autoritet si ndaj vartësve ashtu edhe ndaj zyrtarëve më të lartë, i dështuar në zëvendësimin e tri javëve mësim të humbur nga grevat agresive dhe anti arsimore të SBASHK-ut, i përulur dhe i tërhequr nga protestat e studentëve, ky ministër do të mbahet mend për shumëçka, por për asnjë mëritë, punë apo angazhim serioz. Kohëve të fundit ai ka nisur luftë me shkresa edhe me  rektorin e Universitetit të Ferizajt, Agron Bajraktari, i cili ndërhyrjen e ministrit që pritet të largohet së shpejti  nga posti, e quan kërcënim dhe ndërhyrje në pavarësinë e Universitetit.  Përmes kësaj letre që mban datën 14 nëntor, ministri e ka kritikuar ashpër rektorin Bajraktari përse u  është kërkuar CV-ja 3 anëtarëve që ai i ka emëruar më 10 shtator në Këshillin Drejtues të këtij universiteti.

Kontrolloni gjithashtu

Listës së përbashkët të partive shqiptare, në zgjedhjet parlamentare në Serbi, iu ka bashkuar edhe Partia Demokratike

Listës së përbashkët të partive shqiptare, në zgjedhjet parlamentare në Serbi, iu ka bashkuar edhe Partia Demokratike

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme i Shqipërisë, Gent Cakaj, ka bërë të ditur ...