leoni

Pacolli thotë se Qeveria e re duhet të formohet në afatin më të shpejt pas përfundimit të procesit zgjedhor

Ministri i Punëve të Jashtme, Behxhet Pacolli bashkëbisedon me 75 europarlamentarë në Bruksel

Zëvendëskryeministri dhe ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Behxhet Pacolli, sot në Bruksel, ka mbajtur një fjalim dhe bashkëbisedim të paraparë më herët me 75 europarlamentarët e Komitetit të fuqishëm për Politikë të jashtme, AFET, udhëhequr nga David McAllister. “Sot në Bruksel, në një fjalim dhe bashkëbisedim të paraparë më herët me 75 europarlamentarët e Komitetit të fuqishëm për Politikë të jashtme, AFET, udhëhequr nga David McAllister. Komiteti krijon opinion dhe përgatit raporte brenda Parlamentit Evropian për liberalizimin e vizave dhe procese të tjera të Kosovës drejt BE-së”, ka shkruar Pacolli në rrjetin social.

Kontrolloni gjithashtu

KFOR-i ka bërë të ditur se ndodhen në Banjskë dhe se janë të gatshëm të përgjigjen nëse shfaqet nevoja

KFOR-i ka bërë të ditur se janë në gjendje gatishmërie dhe të gatshëm për të …