KEK
Fillimi / Njoftime / Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë: Këshilli i Prindërve të Kosovës nuk u  konsultua nga ana Qeverisë
Shkollë

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë: Këshilli i Prindërve të Kosovës nuk u  konsultua nga ana Qeverisë

Këshilli i Prindërve të Kosovës konsideron se si përfaqësues të prindërve nuk janë  konsultuar nga ana Qeverisë së Kosovës e cila ka nxjerr vendim për të  përfunduar procesi mësimor me datën 18 dhjetor dhe për të filluar mësimi me datën 18 janar 2021.

KPK-ja konsideron se gjendja e pandemisë nuk e ka rënduar procesin mësimor sa për ta marr qeveria një  vendimi të tillë, i cili fare nuk shkon në interes të nxënësve ngase viti shkollor ka filluar me vonesë, punohet me orar të shkurtuar, dhe se interesi i nxënësve është që sa më gjatë të qëndrojnë në proces mësimor dhe jo të pushojnë pa nevojë 1 muaj.

Kryesia e KPK-së

Kontrolloni gjithashtu

Ndahet nga jeta veterani dhe eprori i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Shefqet Paçarizi

Ndahet nga jeta veterani dhe eprori i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Shefqet Paçarizi

Ndahet nga jeta Shefqet Paçarizi, kapedani dhe ish komandanti Batalionit të II-të të Brigadës 122 ...