Islam Krasniqi

Mr. Islam Krasniqi: LGBT-ja nuk është vlerë për tu promovuar, përkundrazi

Prishtinës ju shtua një njollë të cilës kjo klasë politike ka vendosur që ta infektojë shoqërinë, me një sëmundje që do ta shkatërrojë rinin tonë, e cila ka virtyte të larta dhe është me e shëndosha në botë. A besoni së kjo është vlerë për tu promovuar, vlerë që do na kenë lakmi të tjerët, një herë i mësonim fëmijët në shkolla fillore se si të mbrohem nga infektimit me virusin HIV, tash po i legjitimojmë edhe LGBT-et. Po sikur të ishte diçka e mirë Zoti do të kishte krijuar edhe një gjini të tretë apo të katërt, por LGBT-ja është një çrregullim mendor e cila kërkon shërim e jo aprovim, së ata nuk janë gjenetikisht të lindur homoseksualë.

Pse po i buzëqeshin liderët tanë të sëmurëve (LGBT) ?

Pse ky marsh në Kosovë, a duhet që Kosova të jetë vendi i parë në Evropë, që të ju sigurojë kushte për komunitetin LGBT? Kjo është një sëmundje, e cila është në kundërshtim me Ligjin mbi familjen, me ligjin mbi martesën, në të cilin ceket së Martesa është bashkësi e dy personave më gjini të kundër, e klasa politike dalin marshojnë për LGBT. A mendoni së kjo është shkelje e Kushtetutës së republikës së Kosovës?.  Mirë ju së keni problem, sepse ligji duhet të respektohet nga të varfërit. Kjo shoqëri e quajtur LGBT janë një shoqëri e veçantë, të cilët janë të infektuar dhe rreptësisht ndalohet dhurimi i gjakut, sepse ja shkatërron shëndetin atij që i dhurohet.

Dr. Dean Hamer një prej gjenetistëve më të mëdhenj në botë, aktivist gay dhe vetë gay, pas vitesh kërkime në përpjekje për të gjetur një gen përgjegjës për sjelljen gay thotë: “Nuk mund të thuhet se ka një gen gay. Nuk ka një gen gay.

Konkluzion i Jeffrey Satinover në “Geni gay”, i cili thotë: “Nuk ka asnjë provë që tregon se homoseksualiteti është gjenetik dhe nuk ka asnjë kërkim që ta dëshmojë këtë. Vetëm media dhe shtypi dhe disa kërkues pa reputacion e thonë këtë gjë.” (Jeffrey Satinover, M.D., “Gazeta e seksualitetit njerëzor” 1996, f,8.)

Kontrolloni gjithashtu

Bajram Begaj: Kosova dhe Serbia të kthehen sa më shpejt në tryezën e dialogut dhe në zbatimin e marrëveshjeve

Begaj: Të drejtat e njeriut janë ideal i përbashkët për të cilin luftojnë të gjithë popujt

Kryetari i Shqipërisë, Bajram Begaj ka vlerësuar lart dokumentin e të drejtave të njeriut dhe …