Myzejene Selmani: Çka pas Ohrit?

Deri te Marrëveshja e Ohrit erdhi kur kryetari dhe Kryeministri për pak e nisen luftën në Veri, duke ju dukur vetja si  Zelenski i Ukrainës, ku nisen me u vesh edhe si ai.

Filluan me tabela e stikera e përfunduan pa shtet të Kosovës në veri.

Politikat e fëmijëve nuk janë për shtet.

Lufta për pushtet u vërtetua, në Oher.

Çka fitoi Kosova, asgjë edhe atë pak shtetësi e humbi në Veri me Zelensket

Ridefinimi me menaxhim i asociacionit po del krejt jashtë Kushtetutës së Kosovës.

Vite më parë z.Thaçi dhe z.Mustafa e kanë ditur më shumë,  dhe janë munduar të nxjerrin më të mirën e mundshme në bisedime.

Tash çka po pritni Zelenska,  luftën apo asociacionin të cilin 10 vite e zvarritët, vetëm e vetëm që ju te vini në pushtet.

E mira e Kosovës është fëmija të luajnë  shkeptas prej Kuvendit të Kosovës dhe Qeverisë bashkë me Presidenten.

Sepse Kosova është më e madhe dhe më e rëndësishme se ju, pushtetarë, pa dije dhe dinjitet për Kosovën.

 

Kontrolloni gjithashtu

Ylli Mece

YLLI MEÇE: BALLISTËT, PËRLIGJIN TRADHTINË NËN PARULLËN” KOHA, NE NA DHA TE DREJTË”

Kjo sipas A. Alimadhit, teksa Çelo Hoxha e kundërta e pionierit partizan e dëshmor Çelo …