KEK
Fillimi / Njoftime / Ndahet nga jeta Gani Buja babai i komandantëve të UÇK-së, luftëtarëve dhe të burgosurëve politik Ramë, Agush e Shukri Buja
Ndahet nga jeta Gani Buja babai i komandantëve të UÇK-së, luftëtarëve dhe të burgosurëve politik Ramë, Agush e Shukri Buja

Ndahet nga jeta Gani Buja babai i komandantëve të UÇK-së, luftëtarëve dhe të burgosurëve politik Ramë, Agush e Shukri Buja

Ka ndërruar jetë Gani Buja babai i komandantëve të UÇK-së, luftëtarëve dhe të burgosurëve politik Ramë, Agush e Shukri Buja si dhe veteranëve Abdyl, Avni, Ruzhdi e Lutfi Buja! I ndjeri ishte veprimtar dhe idealist i çështjes kombëtare! Varrimi bëhet sot më 18 janar 2021 në orën 12:00 në varrezat e fshatit Bujan. Familja e madhe Buja është një ndër familjet që i dha shumë lirisë dhe pavarësisë së Kosovës. Gani Buja la pas bashkëshorten, 7 djemë, 3 vajza dhe shumë nipa, mbesa stërnipa e stërmbesa!

Kontrolloni gjithashtu

Ndahet nga jeta Smajl (Rushit) Veseli, babai i heroit të kombit Sabit Veseli

Ndahet nga jeta Smajl (Rushit) Veseli, babai i heroit të kombit, Sabit Veseli

Sot në mëngjes ka vdekur Smajl (Rushit) Veseli, babai i heroit të kombit Sabit Veselit. ...