MIT KS
Fillimi / Njoftime / Ndahet nga jeta në moshën 87 vjeçare nëna e heroit të kombit, Sejdi Krelani
Ndahet nga jeta në moshën 87 vjeçare nëna e heroit të kombit, Sejdi Kralani

Ndahet nga jeta në moshën 87 vjeçare nëna e heroit të kombit, Sejdi Krelani

Sot në orët e para të mëngjesit është ndarë nga jeta në moshën 87 vjeçare vajza e heroit të kombit Bajram Zena. Nëna e heroit të kombit, Sejdi Krelani dhe e martirit të atdheut Gani Krelani. Familja Krelani, nga stërgjyshi i Sejdiut, e ka prejardhjen nga fshati me këtë emër i Gjakovës. Ai e ka të trashëgoi emrin e gjyshit të tij, Sejdi Krelanit për ndryshe janë nga fshati Fortesë (Verboc ) i Drenasit.

Kontrolloni gjithashtu

Në moshën 34-vjeçare ndahet nga jetasi shkak i virusit korona Afrim Tafa që ishte djali i dëshmorot të kombit. Ali Tafa nga Carraleva

Në moshën 34-vjeçare ndahet nga jeta pasi ishte infektuar nga virusi korona Afrim Tafa, djali i dëshmorit të kombit, Ali Tafa nga Carraleva

Komuna e Shtimes njoftoi për humbjen e një zyrtari të saj, Afrim Tafa, në moshën ...