Ndihmo Qendresa Llapashtica-Ismajli, është diagnostikuar me leukemi akute

Ne ndihmuam, ndihmo edhe ti! Qendresa Llapashtica-Ismajli është diagnostikuar me leukemi akute, shërimi i së cilës fatkeqësisht nuk mund të bëhet në Kosovë. Për shkak të moshës së re dhe natyrës agresive të sëmundjes është vendosur nga mjekët që Qendresa të dërgohet për trajtim jashtë vendit për transplant eventual të palcës kockore. Shuma e cila kërkohet për shërimin e kësaj sëmundjeje është 130.000 euro. Qendresa Llapashtica-Ismajli, 26-vjeçare, është nënë e dy vajzave, njëra 2-vjeçe e tjetra 2 muajshe dhe momentalisht ndodhet në Turqi. Shoqata Jetimat e Ballkanit permes donatorëve e ndihmoj me 2000 euro dhe apelon te të gjithë njerezit e vullnetit te mire ti dalin ne ndihme. Kushdo që mundet, të ndihmojnë sado pak Qëndresën: Numri i xhirollogarisë IBAN brenda dhe jashtë vendit: Erduan Ismajli XK051501001029410783 Adresa:Prishtinë,Emshir – Rruga:Ali Vitia SWIFT code: RBKOXKPR Raiffaisen Bank Kosova Numri kontaktues: +38349402508 O Zot shëroje Qendresen dhe çdo të sëmurë 🤲

Kontrolloni gjithashtu

MAShT në bashkëpunim me GIZ-in gjerman bëjnë lansimin e aktiviteteve promovuese për PISA 2018

Janë publikuar rezultatet e testit PISA. Nxënësit nga vendi ynë nga 80 shtete të botës, kanë zënë vendin e 76-të

Janë publikuar rezultatet e testit PISA, lidhur me aftësitë  dhe dijen e nxënësve nga 80 …