Komisioni per buxhet

Në Komisionin Parlamentar për Buxhet, Punë dhe Transfere kalon Projektligjit për rishikimin e buxhetit

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere ka miratuar Raportin me amendamente të Projektligjit për rishikimin e buxhetit. I njëjti u kritikua nga opozita, derisa deputeti i LDK-së, Avdullah Hoti e quajti mazhorancën arrogante edhe në çështje për rëndësinë e vendit. Por një gjë të tillë e mohoi deputeti i Vetëvendosjes, Eman Rrahmani, cili tha se opozita s’ka qenë bashkëpunuese. Megjithatë, deputeti i AAK-së, Pal Lekaj tha se pushteti ka bërë “pazar” me rishikimin e buxhetit, pasi i vetmi amendament nga opozita që ka kaluar ka qenë i deputetes, Albena Reshitaj, që ka votuar pro zgjedhjes se Vjosa Osmanit.

Kontrolloni gjithashtu

Në Kabul të Afganistanit 21 qytetarë kanë humbur jetën nga një shpërthim që ndodhi në një xhami gjatë namazit të akshamit

Në Kabul të Afganistanit 21 qytetarë kanë humbur jetën nga një shpërthim që ndodhi në një xhami gjatë namazit të akshamit

Në Kabul të Afganistanit,  21 qytetarë kanë humbur jetën  nga një shpërthim që ndodhi në …