IKSHPK apelon qytetarët që të shmangnin konsumimin e mishit dhe produkteve të ngjashme të papërpunuara

IKSHPK apelon qytetarët që të shmangnin konsumimin e mishit dhe produkteve të ngjashme të papërpunuara

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës u ka bërë thirrje qytetarëve të Kosovës që të kenë kujdes në gatimin, ruajtjen, shpërndarjen dhe konsumin e ushqimit. Përmes një njoftimi, nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës kanë thënë se qytetarët shumë herë kanë pësuar nga konsumi i ushqimit të kontaminuar, ku pas helmimit kanë përfunduar në spital. IKSHPK-ja ka bërë thirrje të shmanget konsumimi i mishit dhe peshkut, suxhukut dhe produkteve të ngjashme të papërpunuara termikisht.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …