Në Prishtinë hapet ekspozita, „RIZGJIMI NË VLERAT KOMBËTARE, KOSOVA REPUBLIKË"

Në Prishtinë hapet ekspozita, „RIZGJIMI NË VLERAT KOMBËTARE, KOSOVA REPUBLIKË”

Sot më 12 qershor 2024, Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Arkivave të Shqipërisë hapin ekspozitën „RIZGJIMI NË VLERAT KOMBËTARE, KOSOVA REPUBLIKË”, me rastin e shënimit të 12 Qershorit—Ditës së Çlirimit. Ekspozita hapet në orën 12:00 në ambientet e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës, në Prishtinë.

Kontrolloni gjithashtu

Ferat Shala: Naim, largimi yt i papritur është i vështirë për t’u pranuar

 Të nderuar miq, familjarë, bashkëluftëtarë dhe bashkëvendës, me pikëllim të thellë ju njoftojmë për ndarjen …