Në Rripin e Gazës, mijëra të vrarë ende janë nën rrënojat e ndërtesave të shembura si pasojë e sulmeve izraelite

Njësia e Mbrojtjes Civile në Rripin e Gazës njoftoi se mijëra të vrarë ende janë nën rrënojat e ndërtesave të shembura si pasojë e sulmeve izraelite dhe nuk mund t’i nxjerrin trupat për shkak të bombardimeve të vazhdueshme dhe mungesës së pajisjeve, transmeton Anadolu. Zëdhënësi i Njësisë së Mbrojtjes Civile, Mahmud Basal në një deklaratë me shkrim të publikuar nga Ministria e Brendshme në Gaza tha se Izraeli shënjestron vazhdimisht ekipet e Mbrojtjes Civile në sulmet kundër Rripit të Gazës që nga 7 tetori e deri më tani. “Mijëra dëshmorë ende janë nën rrënoja dhe nuk mund t’i nxjerrim ata. Ka mangësi të qarta dhe të mëdha në aftësitë dhe mekanizmat tanë. Nuk mund të mbërrijmë te trupat që janë nën rrënoja në pjesën veriore të Rripit të Gazës”, deklaroi Basal. Ai tha se kanë përsëritur thirrjen e tyre për aktivizimin e ekipeve dhe mekanizmave që do të mbështesin ekipet e Mbrojtjes Civile në Gaza. “Ekipet tona janë bërë objektiv i vazhdueshëm i bombardimeve izraelite”, theksoi Basal.

Kontrolloni gjithashtu

29 vjet nga bashkimi i Gjermanisë që kishte synim që dy pjesët e vendit të jenë të zhvilluara në të njëjtën masë

Qeveria gjermane ka mohuar në mënyrë kategorike pretendimet e Kremlinit se Berlini po planifikon luftë me Rusinë

Qeveria e Gjermanisë  ka hedhur poshtë pretendimet e Kremlinit se Berlini po planifikon luftë me …