MIT
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Lajmet / Në shënim të 20 vjetorit të themelimit të Policisë sot do të jetë “Porta e hapur” në të gjitha Stacionet Policore të Kosovës
Policia e Kosovës e fillon zbatimin e projektit sensibilizues për parandalimin e dhunës në familje

Në shënim të 20 vjetorit të themelimit të Policisë sot do të jetë “Porta e hapur” në të gjitha Stacionet Policore të Kosovës

Në vazhdën e aktiviteteve të shënimit të 20 vjetorit jubilar të themelimit të Policisë së Kosovës, sot prej orës 08:00-16:00, sipas planifikimeve do të jetë “Porta e hapur” në të gjitha Stacionet Policore të të gjitha rajoneve. Sot duke filluar në orën 10:00 në Stacionin policor “Qendra” në Prishtinë, pritet të realizohen vizita nga nxënës të shkollave fillore të cilët do te priten nga stafi menaxhues i Policisë së Kosovës. Po ashtu, sot zhvillohen lojërat në pingpong në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.

Kontrolloni gjithashtu

Ambasadori Walker takon kryetarin Thaçi, thotë nuk duhet të humbur më shumë kohë për formimin e institucioneve të vendit

Ambasadori Walker takon kryetarin Thaçi, thotë nuk duhet të humbur më shumë kohë për formimin e institucioneve

Ambasadori William Walker ka thënë se Kosova tash është në një situatë interesante politike, duke ...