Në shënim të 40 vjetorit të 11 Marsit, në Agjencinë Shtetërore e Arkivave të Kosovës hapet Ekspozita “Vullkani i Republikës”

Në shënim të 40 vjetorit të 11 Marsit, në Agjencinë Shtetërore e Arkivave të Kosovës hapet Ekspozita “Vullkani i Republikës”

Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës me 11 mars 2021 në orën 11:30 hapet Ekspozita “Vullkani i Republikës” me ç’rast përkujtohet 40 vjetori i 11 Marsit të vitit 1981. Këtu nisi dhe nuk mbaroi… 11 mars 1981, ka shkruar ndër të tjera kryeshefi Ekzekutiv në Agjencinë Shtetërore e Arkivave të Kosovës, Bedri Zyberaj.

Kontrolloni gjithashtu

Albesian Salih Mataj (3.8.1982 - 28.2.1999)

OVL-UÇK-DEÇAN: Me 28 shkurt 2024, mbahen homazhe për Dëshmorin e Kombit Albesian Mataj

Organizata e Veteranëve të Luftës të UÇK-së Dega Deçan, njofton opinionin publik: Të nderuara Familje …