Nënkryetari Iska, mori pjesë në Konferencën paraofertuese për Ankandin Solar 100 MW

Nënkryetari i komunës së Rahovecit Fatmr Iska, mori pjesë në Konferencën paraofertuese për Ankandin Solar 100 MW, organizuar nga Ministria e Ekonomisë, në bashkëpunim me USAID-in. Kjo konferencë ofertuese, e para e këtij lloji, bashkoi zhvilluesit e projekteve, institucionet e sektorit të energjisë, partnerët ndërkombëtarë të zhvillimit dhe palët e interesit në sektor, për të diskutuar ankandin e parë të energjisë së ripërtëritshme. Roli i Komunës së Rahovecit, përgjatë këtij procesi, ka qenë dhe vazhdon të jetë shumë i rëndësishëm. Komuna e Rahovecit ka mbështetur dhe do ta mbështesë këtë projekt që do ta bëjë komunën e parë me një projekt kaq të madh të energjisë së ripërtëritshme.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Nura bënë homazhe pranë lapidarëve të vëllezërve Bytyqi në SHBA

Kryetari i komunës së Skenderajt Fadil Nura, gjatë vizitës që po e zhvillon në SHBA, …