Nesër me gusht 2020 koma e Hanit të Elezit shënon Ditën e Dëshmorëve të kësaj komune

Sot në Han të Elezit shënohet Ditën e Dëshmorëve të kësaj komune

Më 29 gusht 2020 Hani i Elezit shënon Ditën e Dëshmorëve, por për shkak të pandemisë, një delegacion i komunës në bashkëpunim me shoqatat e dala nga lufta e UÇK-së do të bëjë nderime tek Pllakat Përkujtimore, në vendet e rënies së dëshmorëve në Han të Elezit dhe tek Varrezat e Dëshmorëve në Puset e Nikes. Nuk janë paraparë aktivitete të tjera për shkak të rretheneve objektive në kushte të pandemisë.

Kontrolloni gjithashtu

SHFD-UÇK-së dega Vushtrri: Ka ndërruar jetë Nënëlokja Rrahime Avdulli

Sot në moshën 85 vjeqare ka ndërruar jetë Nënëlokja Rrahime Avdulli,nga Duboci i Vushtrrisë, nëna …