Fillimi / Lajmet / OIK: Pavarësisht rrezikut që ju kanoset infermierët e Kosovës po qëndrojnë në krye të detyrës
Shënohet Dita Ndërkombëtare e Infermierisë

OIK: Pavarësisht rrezikut që ju kanoset infermierët e Kosovës po qëndrojnë në krye të detyrës

Oda i Infermierëve të Kosovës njofton se pavarësisht rrezikut që ju kanoset, infermierët e Kosovës po qëndrojnë në krye të detyrës. “Angazhimi i pa shoq i infermierëve, në këto ditë kur kemi lajmet për prekjen me COVID 19 edhe të stafit infermieror, i bën udhëheqësit e Odës së Infermierëve të Kosovës shumë më obligues ndaj gjithë infermierëve të cilët pavarësisht rrezikut direkt që iu kanoset, janë në krye të detyrës. Kjo dëshmon, se infemierët kosovarë sikurse edhe punonjësit tjerë shëndetësorë, po vazhdojnë të qëndrojnë dhe të mos dorëzohen. Kjo betejë, po i bën ata edhe më të fuqishëm, më të disiplinuar dhe më të denjë në sfidën karshi pandemisë globale”, thuhet në njoftimin e Odës së Infermierëve të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Haradinaj-Stublla: Flamuri i Shteteve të Bashkuara të Amerikës do të valojë përherë mbi shtetin e Kosovës

Haradinaj-Stublla: Flamuri i Shteteve të Bashkuara të Amerikës do të valojë përherë mbi shtetin e Kosovës

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë mishërim i lirisë, demokracisë dhe madhështisë globale, deklaroi të ...