leoni

OVL – UÇK-së, Dega në Malishevë, ka bërë të ditur se ka ndërruar jetë jetë veterani i UÇK-së, Ukë Kurtish Morina

OVL – UÇK-së, Dega në Malishevë, ka bërë të ditur se ka ndërruar jetë jetë veterani i UÇK-së, Ukë Kurtish Morina, i lindur me 28 korrik të vitit 1960, nga fshati Burim, Komuna Malishevë. Varrimi do të bëhet sot në vendlindje Burim (ish-Javiq) në orën 15:00. Ngushëllime, familjes, miqëve dhe bashkëluftëtarëve, thuhet në njoftimin e OVL – UÇK-së Dega Malishevë.

Kontrolloni gjithashtu

Kompania e pijeve freskuese “Royal Beverage”, ka lansuar me sukses shijen e re “Royal Water”

Kompania e pijeve freskuese “Royal Beverage”, ju informon se ka lansuar me sukses shijen e …