Pal Lekaj: Humbësit e zgjedhjeve nuk po bashkëpunojnë, ata nuk janë të gatshëm që të jenë në shërbim të të mirës së vendit

Pal Lekaj: Humbësit e zgjedhjeve nuk po bashkëpunojnë, ata nuk janë të gatshëm që të jenë në shërbim të të mirës së vendit

Përfaqësuesi i AAK-së, Pal Lekaj në takimin me Kryetarin, Hashim Thaçi, ka fajësuar subjektet tjera që nuk i kanë fituar zgjedhjet, duke thënë se nuk janë në frymën e bashkëpunimit dhe shtetndërtimit por po dominon interesi personal dhe klanor i atyre subjekteve politike. Sipas tij, ato subjekte tanimë kanë treguar që nuk janë të gatshëm që të jenë në shërbim të të mirës së vendit. AAK sipas Lekës, është e gatshme që të formohen institucionet e vendit brenda afatit të paraparë me ligj.

Kontrolloni gjithashtu

Josep Borrell, në seancën e KS të OKB-së ka folur edhe për propozimin franko-gjerman dhe për dialogun Kosovë-Serbi

Josep Borrell, ka kërkuar që Kosova e Serbia të angazhohen në dialogun e ndërmjetësuar nga BE-ja në mirëbesim dhe kompromis

Përfaqësuesi i Lartë evropian, Josep Borrell, ka kërkuar që Kosova dhe Serbia të angazhohen në …