Pas dhjetë vjetësh që nga vënia e gurë-themelit të Xhamisë Qendrore ajo pajiset me leje ndërtimore

Pas dhjetë vjetësh që nga vënia e gurë-themelit të Xhamisë Qendrore ajo pajiset me leje ndërtimore

Ministri i Jashtëm i Austrisë Alexander Schallenberg gjatë qëndrimit në Beograd ka deklaruar se normalizimi gradual i marrëdhënieve ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës është shumë i rëndësishëm. Sipas mediave serbe që kanë transmetuar fjalët e tij, Schalenberg  ka bërë dallim mes “normalizimit të marrëdhënieve” dhe “marrëveshjes gjithëpërfshirëse që do të çojë në njohje reciproke” duke thënë se normalizimi është qëndrim i BE’së. Schalenberg nga Serbia do të udhëtojë në Kosovë. I pyetur për pozicionin e vendit të tij dhe se a përpiqet Austria “për normalizim” apo një “marrëveshje gjithëpërfshirëse që do të çojë në njohje reciproke”, Schalenberg tha se “normalizimi” nuk është qëndrim i Austrisë, por i Bashkimit Evropian.

Kontrolloni gjithashtu

KFOR-i ka bërë të ditur se ndodhen në Banjskë dhe se janë të gatshëm të përgjigjen nëse shfaqet nevoja

KFOR-i ka bërë të ditur se janë në gjendje gatishmërie dhe të gatshëm për të …