Fillimi / Institucionet / Pensionohen dy zyrtare të MKRS-së

Pensionohen dy zyrtare të MKRS-së

Fatmire Sahiti, zyrtare për të Drejtat e Njeriut dhe Nafije Misini, zyrtare për promovim të kulturës, të dyja zyrtare që kanë dhënë kontribut të çmuar e shumëvjeçar në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, kanë dalë në pension. Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në vlerësim dhe në shenjë mirënjohjeje e falënderimi për kontributin dhe punën e tyre në shërbim të institucionit, ka organizuar ceremoni të veçanta përshëndetëse, për zyrtaret në fjalë. Ministrja Vlora Dumoshi, mori pjesë në të dy ceremonitë dhe falënderoi zyrtaret Sahiti e Misini për angazhimin e tyre në zbatim të politikave të ministrisë, duke jetësuar kësisoj objektivat e vëna si synim nga ana e institucionit. “Unë si ministre dhe MKRS-ja, falënderojmë zyrtaret për punën e tyre shumëvjeçare, në shërbim të institucionit. U dëshiroj shëndet e mbarësi në jetën e tyre të mëtejme dhe uroj ta gëzojnë pensionimin. Me përkushtimin e tyre, zyrtaret në fjalë, kanë bërë që ministria të jetë më efikase për të përmbushur misionin e saj”, tha mes tjerash ministrja.

Kontrolloni gjithashtu

Piraj: “Është hapur një portë e madhe për prodhimet e mishit dhe qumështit nga Kosova drejt BE-së”

Në gazetën zyrtare të  Bashkimit Evropian është publikuar vendimi për përfshirjen e Kosovës në listën ...