Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Për herë të parë Kosova po bëhet me portal turistik

Për herë të parë Kosova po bëhet me portal turistik

 

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala, në një postim të tij në facebook ka thënë se: Tashmë ka filluar procedura për zhvillimin e portalit turistik të Kosovës. Bukuritë e vendit tonë janë të dhuruara nga Zoti, deri më tash kemi bërë pak që t’i promovojmë ato. Gjatë mandatit tim, kemi hartuar Ligjin për Turizmin, me të cilin do të krijojmë ‘touristic landmarks’, do të licencojmë ciceronët dhe do të vazhdojmë investimet në turizmin e Kosovës. Bukuritë e Kosovës do të njihen dhe shijohen nga të gjithë! Është shprehur në postimin e tij ministri Shala.

Kontrolloni gjithashtu

KONFIRMOHET RASTI I PARË I INFEKTUAR ME COVID-19 NË KOMUNËN E JUNIKUT

Është konfirmuar rasti i parë i infektuar me COVID-19 në Komunën e Junikut, pas rezultateve ...