KEK
Fillimi / Opinione / Petrit Dibrani: Kujtimi për Babain…..
Petrit Dibrani: Posti i Presidentit, do të jetë mollë sherri edhe pas zgjedhjeve të 14 Shkurtit 2021

Petrit Dibrani: Kujtimi për Babain…..

Ferit Dibrani: Prof, publicist dhe autor i 12 librave me mbi 10,000 faqe të botuara.

Sot, një vit pa ju Baba!

Sot, 12 muaj pa ju Baba!

Sot, 365 ditë pa ju Baba!

Sot, 8,760 orë pa ju Baba!

Baba ju s’keni vdekur, ju vetëm keni ndërruar jetë, veprat e juaja, do jetojnë derisa do jetoj njerëzimi.

  • Flamurin Kombëtar, ju e mbanit në ballë të dhomës së pritjes!
  • Hartën e trojeve shqiptare, gjithashtu në ballë të dhomës së pritjes dhe
  • Ju baba, ç’doher thoshit

  “ Gjuha shqipe ka një trung dhe një Ortografi “

Ne, s’po mbajmë zi!

Ne, po krenohemi me ju, që i’u patëm dhe po krenohemi me veprat e juaja.

Kontrolloni gjithashtu

Ali Hertica

Ali Hertica: Çdo sundimtar e bën përdorimin e gënjeshtrës dhe arsyetimin për të justifikuar pushtetin e tij

Çdo sistem politik ka në bërthamën e tij ideologjinë. Sistemi më i zakonshëm është quajtur ...