tv dielli
MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Petroviq: Kemi dëshmi se për Listën Serbe kanë “votuar” edhe të vdekurit

Petroviq: Kemi dëshmi se për Listën Serbe kanë “votuar” edhe të vdekurit

Duke folur për zgjedhjet e 6 tetorit, kryetari i partisë serbe të Kosovës ( SLS), Sllobodan Petroviq ka thënë se zgjedhjet nuk kanë qenë as për së afërmi demokratike. Ai ka shtuar më tutje se në zgjedhjet e 6 tetorit, ka pasur deformime të mëdha të vullnetit të votuesve. “Në listën e votuesve kanë qenë 28 persona të vdekur. Personit që ka vërejtur manipulimin i janë kërkuar dëshmi brenda 24 orëve. Ai dëshmi me letra nuk mund të gjente dhe ka shkuar në varreza dhe i ka fotografuar një nga një dhe i ka dërguar në atje. Ata kanë mbetur pa fjalë nga ky veprim dhe kanë thënë: Ne ju kuptojmë, por për ne këtë persona janë të gjallë pasi na nevojiten certifikatat e vdekjes së tyre që ka lëshuar Republika e Kosovës. Por ata kanë vdekur para 20 viteve” ka theksuar kryetari i partisë serbe të Kosovës ( SLS), Sllobodan Petroviq.

Kontrolloni gjithashtu

Qeveria e Kosovës bënë të ditur se sot do të mblidhet por nuk ka dhënë detaje për rendin e ditës

Qeveria e Kosovës bënë të ditur se sot do të mblidhet por nuk ka dhënë detaje për rendin e ditës

Përmes një njoftimi për media, Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës, ka bërë të ...