Policia e Kosovës kërkon edhe nga institucionet tjera përgjegjëse ndërmarrjen e veprimeve për zbatimin e ligjit anti-Covid

Policia kërkon edhe nga institucionet tjera përgjegjëse ndërmarrjen e veprimeve për zbatimin e ligjit anti-Covid

Policia e Kosovës aktualisht duket të jetë ndërmjet “dy zjarreve”. Nën presionin e Institutit Kombëtarë të Shëndetësisë Publike, Policia vazhdon aksionet e saj në respektim të masave. “Apelojmë tek institucionet përgjegjëse, përkatësisht Policia e Kosovës dhe inspektoratet përgjegjëse që të mbikëqyrin me përpikëri dhe të ndërmarrin të gjitha veprimet e nevojshme për zbatimin e masave dhe vendimeve të tjera në fuqi në zbatim të Ligjit për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19 në Republikën e Kosovës”, thuhet në apelimin e policisë. Në anën tjetër, gastronomët shprehet të frustruar me ndërhyrjet e Policisë së Kosovës këtyre ditëve. Gastronomët po ankohen për raste të shumta të shqiptimit të gjobave, të cilat po i cilësojnë si të padrejta.

Kontrolloni gjithashtu

Zërat e “ndërgjegjes” së dy profesorëve: Blerim Latifi dhe Muhamet Hamiti për dhunën izraelite kundër palestinezëve

Të paktën 178 palestinezë u vranë dhe 589 u plagosën nga sulmet ajrore të forcave izraelite kundër popullatës civile

Dje, Sekretari amerikan i Shtetit Antony Blinken u takua me disa udhëheqës të vendeve arabe …