Fillimi / Lajmet / Portali Telegraf afishon ISIS-n në hartën e Kosovës, edhe pse lajmi ka të bëjë me Maqedoninë
Telegrafi

Portali Telegraf afishon ISIS-n në hartën e Kosovës, edhe pse lajmi ka të bëjë me Maqedoninë

Portali “Telegraf” me qëllim të keq, tendencioz  dhe kundër shtetit të Kosovës në lajmin:  “Detajet e MPB-së për ushtarët e ISIS-it nga Maqedonia të arrestuar në Turqi”, ka afishuar logon e ISIS-it në hartën e Kosovës. Një logo e tillë nuk ekziston, ndërsa afishimi ka për qëllim të krijojë bindjen te personat e pa informuar se harta e Kosovës është logoja zyrtare e ISIS-it. Kjo fomë e çoroditjes së lajmit duhet të ndiqet dhe të dënohet penalisht, sepse manipulimi me hartën e Republikës së Kosovës, në këtë rast paraqet sulm kundër Shtetit, duke e identifikuar atë si territor të ISIS-it. Lajmin e ka afishuar gazetari që quhet, Venhar Ramadani.

Kontrolloni gjithashtu

Nik Gjeloshaj: Qeveria e Malit të Zi po i hakmerret komunës së Tuzit për shkak të vendosjes së Flamurit të Kosovës

Nik Gjeloshaj: Qeveria e Malit të Zi po i hakmerret komunës së Tuzit për shkak të vendosjes së Flamurit të Kosovës

Kryetari i komunës shqiptare të Tuzit, Nik Gjeloshaj, vendimin e qeverisë malazeze për të mos ...