Komuniteti shqiptar në Greqi i thërret të gjithë emigrantët që të protestojnë për hapjen e kufijve me Shqipërinë

PS dhe PD në Shqipëri mbështesin propozimin e PDIU-së për rezolutë ndaj Greqisë lidhur heqjen e ligjit të luftës

PS dhe PD mbështesin propozimin e PDIU për rezolutë ndaj Greqisë për heqjen e ligjit të luftës. Grupi parlamentar i partisë Drejtësi, Integrim dhe Unitet (PDIU) “Drejtësi dhe Integrim” në Kuvendin e Shqipërisë ka kërkuar që Shqipëria dhe Greqia të nisin iniciativën për shfuqizimin e ligjit të luftës të Greqisë me Shqipërinë, ligji i miratuar nga shteti grek para 84 vitesh. Projektligji është paraqitur nga kreu i PDIU-së, Shpëtim Idrizi, i cili prej kohësh ka deklaruar se ky ligj është absurd. Konferenca e Kryetarëve e diskutoi sot këtë çështje për ta futur në rendin e ditën në seancën plenare të ditës së enjte.

Kontrolloni gjithashtu

DW: Pasivizimi i dokumenteve në administratë shtetërore të Serbisë, ka prekur mijëra shqiptarë etnikë në Kosovën Lindore

Pasivizimi i dokumenteve në  administratë shtetërore të Serbisë  ka prekur mijëra shqiptarë etnikë në Kosovën …